4ο Ετήσιο Συνέδριο Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού - Καρκίνος Μαστού / Αλλαγές στην κλινική πρακτική  
 
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η εξέλιξη της Ογκολογίας και τα νεότερα δεδομένα που προκύπτουν στην αντιμετώπιση των ασθενών με καρκίνο του μαστού, μας υποχρεώνει να παρουσιάζουμε και τις δικές μας απόψεις συμβαδίζοντας με τη διεθνή κοινή ιατρική γνώμη, προς όφελος των ασθενών μας. Στο πλαίσιο αυτό, προχωράμε στη διοργάνωση του 4ου Ετήσιου Συνεδρίου της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού που θα διεξαχθεί στις 24-25 Ιουνίου 2016 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Titania Palace.

Στόχος μας είναι να προσελκύσουμε συναδέλφους από τον πολυπαραγοντικό χώρο της ογκολογίας αλλά και ιατρούς που πρώτοι έρχονται σε επαφή με ασθενείς που παρουσιάζουν κάποια πάθηση μαστού, ώστε να αποκτηθεί η εμπειρία για την ορθή εκτίμηση της βαρύτητας του περιστατικού και την διεκπεραίωση για την τελική αντιμετώπισή του σε εξειδικευμένες μονάδες.

Επίσης, οι νεότεροι Ιατροί ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι που θα ήθελαν να ασχοληθούν με το πολυπαραγοντικό αντικείμενο του μαστού, θα έχουν βήμα για να εκφράσουν γνώμες, απορίες και ερωτηματικά που τυχόν θα προκύψουν από την παρακολούθηση των πολυθεματικών εργασιών της συνάντησης.

Η επιστημονική καταξίωση, η εξειδίκευση στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο του μαστού και η εμπειρία των Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων συναδέλφων - ομιλητών, από τις εμπλεκόμενες ειδικότητες, μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη και γόνιμη εκδήλωση.

Εκ μέρους λοιπόν της Οργανωτικής Επιτροπής, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του Συνεδρίου μας και σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε σκέψεις, απόψεις, γνώσεις, ερωτηματικά και εμπειρία από το φιλικό βήμα της συνάντησης μας.


Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Δρ. Κυριάκος Καλογεράκος
Χειρουργός
Συντ/στής Διευθυντής
Μονάδας Μαστού
ΕΑΝΠ «Μεταξά»

Ο Πρόεδρος της Ε.Χ.Ε.Μ.

Δρ. Βασίλης Βενιζέλος
Χειρουργός
Διευθυντής Μονάδας Μαστού & Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν


Μήνυμα ΠροέδρωνΕπιτροπέςΕπιστημονικό ΠρόγραμμαΓενικές Πληροφορίες
ΕγγραφήΜετάβαση - ΔιαμονήΧορηγοίΕπικοινωνία
Alfa Concept © 2016